En dag kvar

Nu är det bara en dag kvar sen har vi semester!! Jag längtar massor, ska bli så kul att få fara till Piteå och till hästen :) Niklas tycker vi ska kalla henne Bochi så vi får se.
 
I tisdags fick hon skor fram. Sedan blev hon lite otålig så vi beslutade att hovis ska komma tillbaka senare och göra bakhovarna så att det blev en positiv upplevelse. Igår så linade Marie henne i alla gångarter en liten stund, hon hade skött sig väldigt bra, förutom att hon drog iväg några språng men sedan skötte hon sig. De var nämligen på banan så det fanns lite mer plats. Sen på eftermiddagen tog syrran ut henne på en liten betespromenad. Idag skulle Marie också lina henne om hon hade tid.

Jag själv har haft en ganska bra vecka. I måndags så stämplade vi ut lite tidigare och for på stranden och solade och badade ett tag. Blev även en simtur och vattnet var väldigt skönt. Tisdag kväll så gymmade vi och jag sprang även lite. Onsdag kväll så var vi med på "onsdagsloppet" vilket är ett lopp som ordnas varje onsdag hela sommaren. Jag och Niklas sprang 6,5km på en okej tid (41min30sek) och det var så klart jag som var bromsklossen och inte han. Sjukt tungt men härligt efteråt. Idag har vi varit på gymmet igen och jag har kört igenom mitt nya helkroppspass som Niklas gjort åt mig. Det tog ca 40 min vilket är perfekt för då kan jag även börja eller sluta med lite kondition! Kan beskriva det senare. Nu ska vi packa.
Allmänt | |
#1 - - emelie:

Sv. Tack för tipsen! Ja precis som du säger så jobbar vi lång låg nästan hela tiden. Vi gör absolut inga rörelser och övergångarna har varit det vi fokuserat på. Men det är svårt att behålla det långa låga i övergångarna då han gärna kryper alldeles för mycket bakom än ner o fram. Tack för samtalet idag btw, ska se till att vi komma upp och tränar :)

Upp