Sista semesterveckan

Så har jag påbörjat min sista semestervecka. Det går fort när man har roligt, och även fast man knappt gör något vissa dagar så springer de ändå förbi. Lördag så vilade Bochi. Söndag så åkte jag ut på morgonen och började med att låna Kroken för att följa med Marie och Junior på en skogstur. Efter det så red jag ut med Bochi och Marie på Flamman, en lite längre runda än sist. Bochi var piggare, och vi tog även en riktigt frisk arbetsgalopp i lätt sits! Och hon gick även på tygeln sista galoppen och sista traven så det var ju positivt. Första delen av passet så var hon ju tvungen att kika på allt :) Men skönt att hon ändå kunde börja slappna av i slutet. Efter ridningen så tog vi ut Lillan och fölet och gick med dem till ridbanan både för att träna att leda lillkillen men även för att se hur han rörde sig. Och han ser verkligen tjusig ut. Kan nog bli en snygg kille!

Igår så åkte jag till stallet på kvällen. Det fick bli ett tömkörningspass på volt och Bochi fick jobba på med övergångar, samt att jag gick på henne lite så hon fick ta i. Hon frustade en massa och gick fint i form bitvis i alla gångarter. Jag tog även in framdelen några steg och flyttade ut bakdelen lite i trav och det tyckte hon var jobbigt men hon kämpade på. Efteråt fick hon komma ut i en större hage, äntligen tyckte hon. Där finns det lite gräs och en lång raksträcka där hon testade att springa och busa :) Härligt! Nu ska hon stå där tills vi åker hem.
 
 
Annars så har vi solat lite under dessa dagar, plockat hallon, spelat tennis och slöat. Och tittat på Equipe. Erika har ju nämligen tävlat lag-SM på Öland och tagit två individuella placeringar, samt SM-guld tillsammans med de två andra tjejerna!! Helt sjukt roligt! Guld till Norrland (Piteås lag). Så det har varit väldigt spännande att hålla sig uppdaterad på Equipe.
Allmänt | |
Upp